A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev: Nagykövetekkel beszélgettünk a 2022 után megalakuló új kormány feladatairól


„Diplomáciai csúcsforgalom” – írta Facebook-oldalán posztolt fotójához Dobrev.


A poszt szerint a DK miniszterelnök-jelöltje az elmúlt hetekben több diplomáciai megkeresést kapott.

„Pénteken a japán nagykövettel találkoztam és elfogadtam a francia nagykövet meghívását is, ahol európai szövetségesekkel a 2022 után megalakuló új kormány feladatairól és az euroatlanti szövetség megerősítéséről beszélgettünk” – írja Dobrev Klára.

Érdekes Gyurcsány Ferenc feleségét még meg sem választottak az előválasztásokon miniszterelnök jelöltnek, de már árulja az országot.

Nem a magyar vállalkozóknak hanem a külföldi nagyköveteknek hajbókol.

Gondolom a közbeszerzési pályázatokon elnyerhető pénzek Magyarországról való kitalicskázásában jártas nyugati tőke, újbóli szerephez juttatásáról tárgyalt ez a tongyó fehérnép.

Másról miről lehet beszélni egy nagykövettel?

Mert egy valamire való ország valamire való nagykövetét (egy-egy sajtónyilatkozaton túl) nem igazán foglalkoztatják az olyan felfújt és állinformációval körülbástyázott kérdések mint az LMBTQ, az SZFE, a CEU, a baloldali sajtótermékekből százezres karakterekkel fröcsögő sajtószabadság. De még Mészáros Lőrinc sem.

Ez a szemkilövető Gyurcsány és a mindenre elszánt felesége, most mindent elkövet, hogy ismét tönkre tegyék az országot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések