A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Détár Enikő elárulta, 8 évvel a válás után milyen a viszonya Rékasi Károllyal


Détár Enikő számára élete legnehezebb időszaka volt a válás, de úgy véli, mára elrendezte magában.


2013 májusában Détár Enikő és Rékasi Károly mindenkit meglepett, amikor bejelentették, közel harminc év után külön utakon folytatják tovább. A nyár végén még tettek egy kísérletet a házasságuk megmentésére, de sikertelenül. Októberben a színész közleményben tudatta, hogy elköltözött Pikali Gerda színésznőhöz, a jövőt vele tervezi.

2013 novemberében Détár Enikőre is rátalált az új szerelem a tanárként dolgozó Péter személyében.  

Az 57 éves sztár a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy élete legnehezebb időszaka volt a válás ideje, és adódtak nagyon rossz pillanatok, de nem félt segítséget kérni.

- Ami nekem ebben az egészben fontos - és most már örömet ad -, hogy emberhez méltó módon tudunk beszélgetni Karival, és hogy a gyermekeim tartják a kapcsolatot az apjukkal. Annak is örülök, hogy a súlyos balesete után életben maradt, felépült, egészséges lett, és van munkája. Tényleg!

Jóban vagyunk, de nagyon ritkán beszélünk, és azt gondolom, hogy azt az óriási traumát már sikerült elrendeznem magamban.


Az 58 éves színész a Best magazinnak azt nyilatkozta, nagyon büszke a gyerekeire, akikért volt feleségével a mai napig összezárnak.

- Hallatlanul örülök, hogy egyikünk részéről sincs dac, harag, elfordulás, és azért, mert néhány éve lezárult az életünknek egy szakasza, a gyerekeink érdekében bármikor tudunk beszélni. Ami volt, elmúlt, mára mindketten külön és örömteli életet élünk, de ez a része nem tartozik a másikra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések