A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csak a Székely Vágta futamait tartják meg az idén


Demeter János, a Székely Vágta főszervezője sajtótájékoztatóján elmondta: a korábbi háromnapos rendezvény helyett, egynaposat szerveznek: június 26-án a lóverseny, a futamok kerülnek reflektorfénybe. "Csak a lovasversenyre koncentrálunk, nem lesz kulturális rész, gyerekprogramok, késő esti előadás. Csak a Székely Vágta futamait tartjuk meg, idén lemondunk a Góbé futamról is."


A tervek szerint június 26-án 10 órakor lesz a megnyitó, majd az előfutamok és a Régió Kupa, végül késő délután tartják a döntőt és a díjkiosztó ünnepséget. A jelentkezési határidő június 18. A hatályban lévőelőírások értelmében, szabadtéri rendezvényen legtöbb 1000 embert lehet fogadni, oltási igazolással, így ennyi nézőt beengednek egy elkerített nézőtérre, a terület többi részéért a szervezők nem vállalják a felelősséget.

A szervezők továbbra is azt tartják szem előtt, hogy az idei Vágta inkább az online térben lesz érdekes. A 10. Székely Vágta a szekelyvagta.ro és a vadon.ro honlapokon lesz követhető.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések