A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Charlotte és György ilyen nagyot nőttek: a ma szülinapos Vilmos herceggel fotózták le őket


Vilmos herceg, Charlotte hercegnő és György herceg a sandringhami félmaraton elején lelkesítették a futókat.


A ma 39. születésnapját ünneplő Vilmos herceg vasárnap délután két idősebb gyermekével, György herceggel és Charlotte hercegnővel jelent meg a Sandringhamben megrendezett félmaratonon.

A meglepetésszerű megjelenésükről fotók is készültek, amelyeket a rajongói oldalak azonnal megosztottak az Instagramon.

A futóverseny elején Cambridge hercege és két idősebb gyermeke lelkesítette a résztvevőket a versenyen, majd együtt számoltak vissza a mikrofonban. Irtó cuki felvételek készültek róluk, amit a Kensington siblings Instagram-oldal töltött fel, az összes képet a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.



Az oldal követői csak úgy olvadoztak a fotók láttán: "Te jó isten, ezek a gyerekek már olyan magasak. Mennyit nőttek az utóbbi időszakban, így is olyan cukik. Vilmos is jól fest!" "Ejha, olyan gyorsan megnőnek!" "Charlotte-nak is olyan szép, hosszú lábai vannak, mint az édesanyjának, Katalinnak!" "Vilmos olyan jó édesapa, ezeken a képeken is annyira kiegyensúlyozott!" "Annyira édesek így együtt!" - fogalmazták.

A kis trónörökös szettje jól harmonizált édesapjáéval, mind a ketten kékben voltak, míg Charlotte hercegnő rózsaszín pulóvert és kék rövidnadrágot húzott az eseményre. Sajnos kisöccsük, Lajos herceg nem tartott velük erre a rendezvényre. Remélhetőleg a közeljövőben róla is láthatunk friss felvételeket.



A nyári időszakban Katalinék többször ünnepelhetnek, hiszen Vilmos herceg ma ünnepli 39. születésnapját, biztosan meglepik valami különleges dologgal a szerettei, emellett a nap folyamán a palota is posztol róla az Instagramon. Július 22-én pedig György hercegről szól majd a nap, a kisfiú már nyolcéves lesz.

Charlotte hercegnő május 2-án lett hatéves, Lajos herceg április 23-án összesen három szál gyertyát fújhatott el a tortáján. A 2022-es év a kerek évfordulókról szól majd, hiszen Katalin és Vilmos is már negyvenévesek lesznek. A hercegné pár hónappal idősebb a férjénél, 1982. január 9-én látta meg a napvilágot, míg Diana fia 1982. június 21-én született.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések