A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Boris Johnson rosszabbul öltözik Orbán Viktornál a Bespoke divatmagazin szerint


A dolog azért különösen lehangoló, mert Boris Johnson mögött felbecsülhetetlen mértékű és minőségű kultúra áll – állítja a divatújság.


„Szerintem ilyenre még nem volt példa a történelemben. Talán megesett, hogy valamely magyar miniszterelnök megjelenésének minősége nem maradt el az angol mellett, de amit itt látunk, az történelmi bravúr. Szerintem Bladonben hullámzik a föld, mert Churchill hánykolódik a sírjában! Boris Johnson angol miniszterelnök megjelenése ugyanis mélyen alulmúlja Orbán Viktorét - pedig azért utóbbi sem hibátlan!” – írta posztjában a Bespoke divatmagazin, mely magát a magas szintű divat, minőségi stílus kifinomult ízlés, klasszikus elegancia lapjaként határozza meg.

„A dolog azért különösen lehangoló, mert Boris Johnson mögött felbecsülhetetlen mértékű és minőségű kultúra áll, nem csak nemzetileg, de személy szerint mögötte is – amit ezzel a megjelenéssel gyalázatosan porba tipor. És akkor frizurájáról egy szót se szóltam…” – áll a posztban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések