A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajba került macskához és balesetekhez is vonultak csütörtökön a megyei tűzoltók


Több helyen égett a száraz avar, ez is megdolgoztatta őket. Ügyeleti hírek.


Egy kismacska szorult egy teherautó műszerfala és homloklemeze közé tegnap délelőtt, ezért az autó vezetője a berettyóújfalui tűzoltólaktanya előtt állt meg segítséget kérni. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították a macskát – tudatta ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar csütörtök délelőtt, valamint hét teherautó-gumi is lángolt Hosszúpályiban, a Móra Ferenc utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet.

Három hektáron égett a szántó és az erdő aljnövényzete Vámospércsen, a Hosszúrét dűlőben. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Nyírábrányban, a Rákóczi utcában száz négyzetméteren száraz avar és gaz égett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral avatkoztak be.

Délután egy faág okozott gondot Debrecenben, a Bartók Béla utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel távolították el az ágat.

Hosszúpályiban, a Móra Ferenc utcában ezer négyzetméteren égett a száraz avar. A létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy hektáron égett az avar és a gaz Debrecenben, a Gázgyár utca végében. A hajdúböszörményi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Árokba hajtott egy autó Nagyhegyes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték az áramtalanítást.

Debrecenben, a Miklós utcában egy autó egy lakóépületnek ütközött. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást és a kifolyt olaj felitatását.

Két autó ütközött össze csütörtök délután Debrecenben, a Puttony utca és a Présház utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták az autókat és áramtalanították azokat.

Nyolc elfogás, egy körözött

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 22 személyt állítottak elő, közülük kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések