A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A zsaruk vetettek véget az illegális pókerpartinak Nyíregyházán: drogot is találtak náluk


A tiltott szerencsejáték szervezőjének bűncselekmény elkövetése miatt kell felelnie.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával május 28-án este Nyíregyházán ütöttek rajta egy társaságon, akik egy jelenleg üzemen kívüli presszóban tiltott szerencsejátékban vettek részt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a tiltott szerencsejátékot szervező 29 éves újfehértói férfit, aki a nyomozás adatai szerint a korábbi vendéglátóhelyen rendszeresen szervezett tiltott kártyajátékot. A készpénzes póker tíz játékossal, és két osztó segítségével zajlott, amelyhez hatósági engedéllyel a szervező nem rendelkezett.


A házkutatás alatt az egyik helyiségben 6,3 gramm mennyiségű kábítószer gyanús anyagot, a gyorsteszt eredménye szerint kokaint is lefoglaltak a rendőrök, aminek birtoklása és fogyasztása is a szervezőhöz köthető.

A rendőrök férfit a rendőrkapitányságra előállították, és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet - adta hírül a Police.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések