Hirdessen itt

A magyargyűlölő Cseh Kata ismét parádézott: az Orbán-kormány közellenség lett, mert diszkriminálja az LMBTQ-közösséget


Nem unatkozott az elmúlt napokban Cseh Katalin, láthatóan nagyon elemében volt a Momentum EP-képviselője, hiszen több platformon is hergelhette Magyarország ellen a nemzetközi sajtót.


A BBC-nek adott interjúban a pedofília-törvény szigorítása miatt aggodalmaskodott az LMBTQ-társadalom jogaiért és nevezte a magyar kormányt diszkriminatívnak (na és orosz diktatornak Orbán Viktort…), majd a Transparency International panelbeszélgetés keretén belül ismertette a csúsztatásokkal teletűzdelt korrupció barométerét. A showból természetesen Cseh Katalin sem hiányozhatott – erről már Kovács Zoltán államtitkár írt közösségi oldalán.

A nemzetközi szóvivő azt is hozzátette:

“a Momentum képviselője soha nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, ha Magyarország lejáratásáról van szó. Most is így tett.”


Kovács Zoltán államtitkár számolt be arról, hogy Cseh Katalin most sem fogta vissza magát, ismét saját hazájáról fogalmazott meg súlyos csúsztatásokkal teletűzdelt gondolatokat a Transparency International panelbeszélgetésén. Persze megszokhattuk már, hogy a neokomcsi halálbarbi a momentumos képviselők valamiért félreértelmezhették mandátumuk jelentőségét: nem a magyar emberek érdekében, hanem saját hazájuk ellen tevékenykednek képviselőként.

Kovács Zoltán közösségi oldalán azt írta:

Cseh Katalin, a Momentum szorgosan tevékenykedő EP-képviselője kifogásolta a magyar médiakörnyezet összetételét, de nem mulasztotta el megismételni a már jól ismert mantrát sem, mely szerint Orbán Viktor politikai erejét saját családja gazdagítására használja. Felvetődik a kérdés, hogy ha igaz a panelbeszélgetésen felvázolt sötét kép, mégis hogyan tudná a kormány kivitelezni a csaknem 500 milliárd forintos SZJA visszatérítést?!


-tette fel kérdésként az államtitkár. Azt azonban valamiért elfelejtette Cseh Katalin a nagy transzparencia közepette, hogy éppen a Momentum az, aki nem tudott megfelelően elszámolni 500 millió forint közpénz felhasználásával az Állami Számvevőszék felé. Kérdés, hogy ehhez vajon mit szólnának Brüsszelben..?

VÉGRE KIMONDHATTA A BBC-BEN IS: GYŰLÖLETKELTŐ, GONOSZ ZORBÁN!


A BBC-nek is adott interjút a Momentum nagyasszonya – vagyis inkább sopánkodott perceket – , ezúttal a pedofília-törvény miatt aggodalmaskodott és kürtölte tele a világsajtót azzal, hogy mennyire szörnyű, ami megtörténhet ma Magyarországon. Az Orbán-kormány most éppen azért lett közellenség, mert gyűlöletkeltő módon diszkriminálja az LMBTQ-társadalmat azzal, hogy szigorította a pedofil bűncselekményekre vonatkozó törvényt. Ha kíváncsi rá, mennyire kreatív, kicsit sem panelszerű válaszokat darált le az említett Cs. Katalin a BBC-nek, ide kattintva megtekintheti.

Forrás: Pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések