A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A járvány alatt kiderült, a baloldalra nem lehet számítani


– Sikeres volt a járvány elleni védekezés, amiből az emberek láthatták, ki tudja orvosolni a bajokat és megvédeni a magyarokat – mondta napirend előtti felszólalásában hétfőn a parlamentben Simicskó István.


A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hangsúlyozta, hogy a XXI. század a kihívások évszázada, és példaként a migrációt, a terrorveszélyt és a koronavírus-járványt említette.

👉 – A járvány során kiderült, hogy a baloldalra nem lehetett számítani, hátráltatták a védekezést, és oltásellenes kampányt folytattak


– emlékeztetett Simicskó István, aki a költségvetésről elmondta: a családok támogatása kiemelt szempont volt a büdzsé összeállításakor, amiből 7300 milliárd forint jut a gazdaság újraindítására.

👉 – A baloldal legyengítette válságkezelésekor az államot, a Fidesz–KDNP viszont minden válságot sikeresen kezelt, és megvédte az országot


– mondta a kormánypárti politikus.

Válaszában Schanda Tamás arról beszélt, hogy bebizonyosodott, mennyire fontos a szuverén nemzeti politika és a patrióta gazdaságpolitika. Emlékeztetett rá, hogy a kormány korábbi sikeres gazdaságpolitikájának köszönhetően erős alapról kezdhették meg a védekezést.

👉 – Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha Gyurcsány Ferenc vezeti az országot az elmúlt években


– vélekedett az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, és hozzátette: a válság alatt mindenkinek megmutatkozott a természete. – Amíg a baloldal álhíreket gyártott, támadta a biztonságos és hatékony vakcinákat, és bohóckodott az Országgyűlésben, addig a kormány járványkezelésének köszönhetően a leggyorsabban térhetünk vissza a korábbi életünkhöz, és másfél hónappal járunk előrébb a nyitásban, mint más európai országok – fejtette ki az államtitkár.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések