Hirdessen itt

A baloldal valódi programja a vizitdíj és kórházak bezárása


A baloldal Brüsszelben minden bevándorláspárti javaslatot megszavazott


Selmeczi Gabriella napirend előtti felszólalásában köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak, akiknek az áldozatos munkája nélkül nem sikerült volna megállítani a járvány harmadik hullámát.

👉 A Fidesz képviselője szerint egyedül a baloldal maradt ki a nemzeti összefogásból, amely ehelyett pánikkeltéssel próbálta elbizonytalanítani és a kormány ellen fordítani az embereket.


Emlékeztetett: a baloldal válság idején eltörölte az otthonteremtési rendszert, jelentősen lerontotta a családok adókedvezményeit, illetve csökkentette gyes időtartamát is. Selmeczi Gabriella hangsúlyozta: ezzel szemben a sikeres oltási programnak köszönhetően Magyarországon elsőként indulhatott újra a gazdaság, amely már a nyáron meghaladhatja a járvány előtti szintet. Orbán Viktor ígéretének megfelelően már januárban megkezdődött a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítése, a fiataloknak teljes adómentesség jár majd, és mivel a járvány leginkább a családokat viselte meg, a kormány számukra családi adó-visszatérítést vezet be.

👉 – Ezt a baloldal azonnal elkezdte támadni, ellenzi az erről szóló nemzeti konzultációt is, és inkább új adókat javasol. Ezt ne felejtsük el! – mondta Selmeczi Gabriella.


Válaszában az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára szintén köszönetet mondott a védekezésben résztvevőknek, hangsúlyozva, hogy a baloldal viszont folyamatosan halálkampányt folytatott, semmiben nem segítette a kormányt.

👉 – Mindezek tükrében különösen borzasztó, hogy a baloldal, azon belül is a DK azzal köszönné meg a magyar orvosok és ápolók munkáját, hogy a kórházak 45 százalékát bezárná. A DK egészségpolitikusa, László Imre ugyanis erről beszélt egy televíziós műsorban. Hogy tudtunk volna védekezni a járvány ellen, ha fele ennyi kórház lett volna? Hogy mondhat ilyet egy felelős ember? – kérdezte Rétvári Bence, emlékeztetve, hogy László Imre korábban a vizitdíj bevezetését támogatta.


Az államtitkár felhívta a figyelmet arra is: Gyurcsány Ferenc pár napja az Országgyűlésben valódi progresszív reformnak nevezte a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetését, amit a Fidesz ellenzékből buktatott meg.

👉 – Kiderült, hogy a baloldal valódi programja a vizitdíj újbóli bevezetése és a kórházak 45 százalékénak a bezárása – jelentette ki Rétvári, aki emlékeztetett arra, hogy a baloldal Brüsszelben minden bevándorláspárti javaslatot megszavazott.


– Önök azért nevezik a családi adó-visszatérítést észszerűtlennek és elvetemültnek, mert ezt a pénzt nem a magyar családoknak, hanem a bevándorlóknak adnák. Önök így akarnak Brüsszelnek megfelelni, mert 2022-ben nem a magyar emberek, hanem brüsszeli támogatóik révén akarnak választást nyerni – összegzett Rétvári Bence.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések