A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Telefonon próbálták átvágni: pénzt akartak kicsalni Kapócs Zsókától


Kis híján pórul járt Kapócs Zsóka! Dörzsölt csalók telefonon keresztül próbáltak pénzt lehúzni róla.


A színésznőt sajnos sikerült is rávenni egy hazug történettel, hiszen megadta a kártyaadatait, de egy olyan számláét, amin csupán 3 ezer forint volt. Zsóka saját bevallása szerint is túl gyakran fut bele hasonló átverésekbe, éppen ezért is osztotta meg történetét a Facebookon, hogy más ne dőljön be.

– A kártyát letiltattam, minden belépési kódomat megváltoztattam, de valószínűleg nem mindenki ússza majd meg ennyivel. Ami a lényeg!!! Az igazi bankosok soha nem kérnek kódokat, maximum a kártyaszám utolsó 4 számjegyet, hogy megtudja biztosan egy számláról beszéltek. CVC kódot telefonon soha ne adj meg, mert kártyaszámmal együtt azonnal tudnak fizetni a kártyáddal – figyelmeztet Zsóka.

Elmesélte azt is, hogy több körben férkőztek a bizalmába, először csak a kártyalimitét kellett megváltoztatnia arra hivatkozva, hogy más akarja használni a bankkártyáját és csak pár nappal később kérték el a kártyaszámát. A színésznő végül a bankfiókjában járt a dolog végére, és kiderült, hogy a csalók ugyanezzel az trükkel más ügyfeleket is megkörnyékeztek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések