A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Polgár Tünde arcának két oldala nem egyforma: félévente botoxoltat a luxusfeleség


A luxusfeleség Polgár Tünde elárulta, miért botoxoltatja rendszeresen az arcát.


Polgár Tünde nevét 2018 tavaszán, a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című reality műsorának második évadában ismerte meg a nagyközönség.

Úgy mutatkozott be, hogy háziasszony, feleség és családanya. Férje, Árpád a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa, Tünde hosszú ideig a családi galériában dolgozott, kiállításokat szervezett.

A luxusfeleség a mai napig megfordul különböző műsorok vendégeként, 2020 őszén a TV2 Love Bistro című sztárpáros vetélkedőjében a férjével együtt mutatták meg, mennyire összeszokott párost alkotnak, és hogyan boldogulnak a konyhában. A 49 éves híresség sok mindenről nyíltan beszél, így arról is, hogy rendszeresen botoxoltat.


- Számos szépségklinikán jártam már, voltam Amerikában és Magyarországon is több helyen, úgyhogy tapasztalatból mondom, a szakértelem a legfontosabb - mesélte a Story magazinnak.

A hetilapnak azt mondta, sosem feküdt kés alá, ellenben félévente botoxoltat, különben nagyon szembetűnő, hogy nem egyforma az arca két oldala.

A szembetegségem miatt nagyon felemás az arcom. Az egyik szemöldököm négy centivel magasabban van a másiknál, injekciós kezeléssel próbálom szimmetrikusabbá tenni az arcomat. A titok nyitja a mértékletesség, ha túlzásba esünk, könnyen lávaarcunk lehet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések