A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor kirakta az őszödi beszédet a Facebookra, de van egy kérdése is


15 éve hangzott el Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök szájából az őszödi beszéd. Az évfordulóra tekintettel Orbán Viktor kormányfő ki is posztolta azt a Facebook-oldalán.


15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet? – tette fel a kérdést az évfordulón a miniszterelnök.



2006. május 26-án Balatonőszödön, az MSZP zárt frakcióülésén ezen a napon mondta el az akkor még szocialista színekben játszó miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc azt a beszédet, amelyben nyers őszinteséggel gyakorolt önkritikát maga és pártja munkássága felett. Az ülésen készült hangfelvétel kiszivárogtatása után, annak az évnek az őszén elkezdődtek az utcai zavargások, ami a Gyurcsány-kormány veszte lett.

A történetből fikciós nagyjátékfilm készül, aminek már megvan az első trailere is.

Egyébként a miniszterelnök is válaszolt a kérdésére: "Épp autóban ültem. Meg is kellett álljak." - írta kommentben, miután Deutsch Tamás megkérdezte őt.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki átverte a magyar embereket.

Az MTI-hez szerdán eljuttatott videójában azt mondta, „nincs másik Gyurcsány”, a baloldalt ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki saját bevallása szerint végighazudta a kormányzást, és azzal nyert választást, hogy átverte a magyar embereket.

„A mai baloldal tehát ugyanaz, mint a régi. Nincs változás” – fogalmazott.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések