A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem engedték elbújni az eső elől a hajléktalan férfit egy budapesti hotelnél: a járókelők álltak ki mellette - videó


A hajléktalan idős férfi csak egy hotel beugrójában szeretett volna elbújni az eső elől, azonban ezt az ott dolgozó öltönyös biztonsági őrök nem engedték.


Appel Józsefet és kutyáját a fővárosban élőknek nemigen kell bemutatni, hiszen mindenki ismeri őket. Menhelyről mentett kedvence, Cuna minden járókelőt lelkesen üdvözöl, kivéve azokat, akiket a rossz szándék vezérel, akkor képes harapni is.

Ez történt akkor, amikor a kutya gazdája egy nagyobb eső elől próbált meg elmenekülni, ami először sikerült is volna, csakhogy két biztonsági őr ezt nem hagyta annyiban. A hajléktalan bácsi ellenállt a két őrnek, akik állítása szerint az ellenkezést követően szétdobálták a cuccait, majd a kutyáját is megrugdosták. Ennek tetejébe a hotel őrei lefújták őket egy maróanyagú spray-vel.

Az eset során mentők és rendőrök is érkeztek a helyszínre, akik később az idős férfin alsó végtagi sérülést diagnosztizáltak.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések