Hirdessen itt

Liptai Claudia számára pokoli volt a Big Brother első adása: műsorvezetőként ezért maradt meg rossz élménynek


Liptai Claudia első élő show-ja, a Big Brother nem indult zökkenőmentesen, pokoli élményként maradt meg emlékeiben.


Liptai Claudia már kezdő színésznőként játszhatott a Szomszédok című sorozatban, azóta több filmben és sorozatban is szerepet kapott, számos tévéműsor és nagyszabású show háziasszonyaként láthattuk a képernyőn.

Legyen szó bármilyen formátumról, elképesztő profizmusról tesz tanúbizonyságot. Így volt ez a műsorvezető első élő show-jában is, pedig a körülmények nem voltak éppen ideálisak, és az első adás nem is maradt meg szép emlékként.

- Az élő adás hangulata egészen más, mint bármelyik más műsoré. Ott a műsorvezető is egy speciális lelkiállapotban van, pörögnek az események.

👉 Nagyon szeretem azt a műfajt, pedig az első ilyen emlékem pokoli


- idézte fel a 47 éves sztár a 95.8 Sláger FM-en.

Az első élő show-ja a Big Brother volt, amiben egy meghibásodott súgógép miatt egyből a mély vízbe került, és az első másodperctől magára volt utalva, rögtönöznie kellett.

- Milliószor lepróbáltuk, ahogy a műsor ikonikus díszleteleme, a szem kinyílik, és besétálok rajta egy hídon, míg Tilla a Hungexpo területéről jelentkezett. Akkor még súgógépről dolgoztunk, jó párszor lepróbáltuk a szöveget is. Azt gondoltuk, hogy minden rendben, simán menni fog a dolog, de nem így lett.



- Elkezdődött az élő adás, sétáltam át a hídon, amikor a szerkesztő ordított a fülemre, hogy "Elszállt a súgógép!" Színésznőként emlékeztem a szövegre, fotografikus memóriám van, szinte ugyanúgy láttam magam előtt a súgógépen futó szöveget, mintha működne a gép és "csak" olvasnám. Holott fejből mondtam az egészet, igazi mély víz volt. A második blokkra megjavították a súgógépet, de az első élőm igazi pokoli élmény volt ezzel az indulással - vallotta be Liptai Claudia a Sláger FM-en hallható ÉdesKettes című műsorában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések