A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Igenis, létezik az ifjú pár, akivel Orbán összefutott a várban: jelentkeztek a Facebookon


Kiakasztotta a netet a hétvégén Orbán Viktor videója, amelyen az újabb lazításokat illusztrálandó, a Várban összefutott egy házasodni készülő fiatal párral.


A videó közzététele után aztán jött minden: voltak, akik azt mondták, megrendezett jelenet volt, volt, akik azt, hogy színészek játszották el a párt, szóval kisebbfajta polémiát indított el a felvétel.

Nos, a pár férfi tagja maga írta ki a neten magán Facebook-oldalára, hogy igenis léteznek, a találkozó pedig valóban spontán volt. nevük mellőzésével engedélyezték, hogy a posztot közzétegyük:

"A fénykép és a Videó Magyarország Miniszterelnökével tejesen spontán történt. Szombaton volt az esküvőnk, és a várban fényképezkedtünk. Ennyi a sztori, egy hét múlva már senki nem fog emlékezni erre. Nekünk a kép egy darabka történelem."


- írta a fiatal férj a Facebookon.

Egyébként előzőleg az oldalán a férfi a saját esküvői fotójukat is közölte, azzal, hogy "Mint páran már értesültetek róla, összeházasodtunk."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések