A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baleset miatt lezárták az M5-öst Újhartyánnál Budapest felé


Egy ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor kisteherautóba hajtott egy személyautó az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon csütörtök reggel. Az érintett szakaszt lezárták - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személygépkocsi egy a sztrádán folyó munkálatok miatti terelést előrejelző járműnek ütközött. A baleset következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

A főváros felé haladó forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik az autópályáról - írták a rendőrségi honlapon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók feszítővágóval kezdték meg két utas kiszabadítását, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések