A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A magyar iker modellek világhírűek lettek: Bíró Niki és Bea szépségéért Hongkongban is rajonganak


Bíró Niki és Bíró Bea 11 évig éltek Ázsiában, ahol fényes modellkarriert építettek fel.


Amikor a Bíró ikrek ugyanolyan ruhában, hajjal és sminkben belépnek egy terembe, egyből csönd lesz. Az egypetéjű ikerpár, Bíró Bea és Bíró Niki gyönyörű megjelenésére a divatvilág is felkapta a fejét, 11 év alatt fényes modellkarriert építettek.


A testvérek a Fejér megyében található településen, Ercsiben nőttek fel. Szüleik imádták, hogy lányaik ugyanúgy néznek ki, mindig egyforma ruhába öltöztették őket. A legapróbb kiegészítők is azonosak voltak, még a hajgumijaik sem különböztek soha. Ebből persze akadtak vicces helyzetek, tinédzserként a randikon például előszeretettel verték át a fiúkat úgy, hogy helyet cseréltek.

A köztük lévő hasonlóság később a pályájuk során is jól jött. Bár eredetileg azért utaztak közösen külföldre az egyetemi évek után, hogy majd diplomájukkal a zsebükben civil munkát találnak maguknak, hamar a kifutók világába csöppentek. Manökenként körbeutazták a földet, számtalan címlapon szerepeltek, végül Hongkongban telepedtek le.


- Nagyon imádtuk az ikerséget Hongkongban, és még rá is tettünk egy lapáttal, mindig egyformába öltöztünk. Amikor kikerültünk Milánóba modellkedni, akkor ezt a divatbemutatókon például imádták. A milánói divathéten volt egy bemutatónk, ami úgy kezdődött, hogy sötétség volt a teremben, majd felvillant a fény, aztán ketten nekiindulunk a kifutónak Nikivel teljesen egyforma ruhában - mesélte a Fókusznak Bíró Bea.

Bár a húszas éveikben szinte elválaszthatatlanok voltak, ma nem is élhetnének messzebb egymástól. Míg Niki Ausztráliában lakik a vőlegényével, addig Bea Budapesten vásárolt magának egy lakást. Időközben ő is megtalálta a szerelmet az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Törőcsik Dani oldalán.


Bíró Niki és Bíró Bea Ázsiában is nagyon népszerűek voltak, ott leginkább az ékszerbemutatókon aknázták ki, hogy egymás szakasztott másai. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek, és mennyire hasonlítanak egymásra.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések