A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 42 éves Nicole Scherzinger smink nélkül szelfizett: ekkora a különbség, ha nincs rajta festék


Nicole Scherzinger bátran megmutatja természetes arcát.


Nicole Scherzinger nevét akkor ismerte meg a világ, amikor a Pussycat Dolls lánycsapattal a csúcsra tört 2005-ben, olyan slágereket gyártottak, mint a Don't Cha, a Hush Hush vagy a When I Grove Up. Később szólókarrierbe kezdett, majd tehetségkutatók szerződtették le, az X-Factorban és az Australian's Got Talentben is helyet foglalhatott az egyik zsűriszékben. Napjainkban az amerikai The Masked Singer egyik nyomozója.

Különleges szépségéről már a karrierje elején sokat cikkeztek, mint sok híresség, ő is rajong a sminkekért, amelyekkel kiemeli bájos vonásait, ettől függetlenül nem azon sztárok közé tartozik, aki nem mer az utcára kilépni festetlenül.


Az arcápolás elengedhetetlen számára, 2020-ban a Women's Health magazin összegyűjtött minden információt a rutinjáról.

- Sokszor, mielőtt kamera elé kerülök, vagy valahol szerepelnem kell, felteszek egy arcmaszkot, majd magamra kenek bőrápolót, az arcmasszírozóm segítségével könnyebben beszívja a krémet az arcom, illetve segít, hogy elmulassza a gyulladásokat vagy a puffadást - magyarázta.

Fontosnak tartja a bőrhámlasztást is, amit az egész testén alkalmaz, van egy speciális szén hámlasztókendője.

- A szén segít eltávolítani a szennyeződéseket a bőrről, ezért szeretem használni.

Masszázskefét is használ, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal sokkal szebbé válik a bőre.



Egyik nagy kedvenc összetevője a kókuszolaj, amit nemcsak az arcára, hanem a hajára is használ. A mélyhidratáló krém, a testvaj és a levendulát tartalmazó arcápoló olaj sem hiányozhat a fürdőszobájából.

A Now To Love-nak elmesélte, minden reggel, miután megmosta az arcát, hidratálót ken magára. Este úgyszintén használja a terméket, majd jöhet a tonizáló folyadék, a szérum és szemránckrém. Érzékeny a bőre, így ragaszkodik a bevált termékekhez. Sok vizet iszik, emellett arra mindig figyel, hogy ne aludjon el sminkben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések