A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veréssel végződött a nyári láthatás


Egy 27 éves férfivel és 45 éves anyjával szemben emelt vádat a Fonyódi Járási Ügyészség, miután azok megverték a fiatalember élettársának volt férjét.


Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt felelhet az a 27 éves férfi és 45 éves anyja, akik egy gyermekláthatással kapcsolatos eldurvult veszekedés során bántalmazták a gyermek apját.

A 27 éves férfi vádlott élettársával és anyjával tartózkodott az otthonukban, amikor élettársa volt férje a két hetes nyári kapcsolattartásról visszahozta a közös gyermekeiket. A két kisfiú nem akart visszamenni édesanyjukhoz, sírni kezdtek, és nem akartak kiszállni az autóból, ezért a volt házasok között szóváltás alakult ki.

A nyílt utcán folytatott veszekedésbe a vádlottak is bekapcsolódtak, a vita pedig egyre indulatosabb lett. Előbb az asszony, majd a fia ütötte meg a gyermekek apját. A sértett a bántalmazástól a földre esett, ahol a férfi többször meg is rúgta őt.

A sértett a bántalmazás elől igyekezett kitérni, beült a gépkocsijába és el akart hajtani a helyszínről. Azonban a férfi vádlott két alkalommal is belerúgott az autó hátsó ajtajába, ezért abban közel 50 ezer forint kár keletkezett. A sértettnek a bántalmazástól nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a férfival szemben közérdekű munka büntetés kiszabására, míg anyjával szemben próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések