A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tűz volt Kabán, Sárrétudvariban, Nádudvaron és Egyeken is


A katasztrófavédelem emberei dolgos napot tudhatnak maguk mögött, rendőri intézkedésekre is sor került.


Csütörtök délelőtt Nádudvar és Elep között kétezer négyzetméteren égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Délután Bihartorda és Sáp között a közút mellett az árokpart égett kétszáz négyzetméteren. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet kéziszerszámok segítségével.

Hajdúhadházon, a Bedő Albert utcában foltokban égett a száraz avar, melyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók oltottak el egy vízsugárral.

Egy hektáron égett a száraz avar az M35-ös autópálya mellett, Hajdúnánás külterületén. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Nyírmihálydi közelében az árokpart égett ötszáz négyzetméteren. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati egységek oltották el a tüzet.

Egyek külterületén a nádasban keletkezett tűz, melyet a város önkormányzati tűzoltói oltottak el vízsugárral és kéziszerszámokkal.

A csatornapart lángolt Sárrétudvariba, az Eszteró utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet.

Kaba külterületére a kabai önkéntes tűzoltók mellett a püspökladányi hivatásos egység is vonult. Ott is az árokpart égett.

Felhalmozott széna lángolt Hajdúdorogon, a Balogh Sándor utcában. A tűz lakóházat is veszélyeztetett. A hajdúböszörményi és hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy tárolóban keletkezett tűz Magyarhomorogon, a Kölcsey Ferenc utcában csütörtökön kora este. A lángokat a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltották el.

Este két helyszínen is tűz volt Hajdúszováton. A Görgey utca végébe a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották másfél hektáron égett a nádas és a tűz átterjedt egy közelben lévő napelempark területére. A tüzet az egységek kéziszerszámokkal fékezték meg. A debreceni hivatásos tűzoltók a település külterületére vonult, ott több nádkúp égett. Az tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 18 személyt állítottak elő, közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések