A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tört, zúzott és egy állatot is bántalmazott egy jászladányi testvérpár


A két jászladányi férfi több mint egymillió forint kárt okozott.


Egy jászladányi testvérpár jelent meg hétfőn reggel egyikük szomszédjánál, ott pedig beszélgetni kezdtek, majd szóváltásba keveredtek – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

👉 A vita tettlegességig fajult, és az egyik férfi bántalmazásától a házigazda rövid időre eszméletét vesztette.

Amikor a sértett magához tért értesítette a mentőszolgálatot. A testvérek még mindig az ingatlanban tartózkodtak, és megfenyegették a sértettet, hogy egy ne szóljon a bántalmazásról, majd távoztak a helyszínről. Amíg a sértett a kórházban ellátásban részesült, a két férfi visszatért a házhoz, ahol betörték az ablakokat, a bejárati ajtót leszakították, és az ingatlanban több használati tárgyat, bútort megrongáltak.

👉 Tettükkel több mint egymillió forint kárt okoztak.

A sértett láncra kötött kutyája is a jogsértők áldozatává vált. Az ebet olyan módon bántalmazták, hogy a helyszínre hívott állatorvos sem tudott rajta segíteni.

A rendőrök előállították egy 21 és 22 éves férfit a Jászladányi Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók őrizetbe vették a két férfit és indítványozták letartóztatásukat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett, rongálás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések