A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tizenéves kislánnyal simogattatta nemiszervét a szabolcsi tanár


Vádemelés egy tanár ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt.


Szexuális céllal közeledett tanítványa felé az a negyvenes éveiben járó tanár, aki ellen most emelt vádat a Nyíregyházi Járási Ügyészség – tájékoztatta a sonline.hu-t dr. Szilágyi László sajtószóvivő.

A vádirat szerint a férfit szexuális visszaélés bűntette miatt egy másik megyében már felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, mely bűncselekményt szintén egy tanítványa sérelmére követte el.

Kihasználta a kislányt

Később egy megyénk egyik településén lévő általános iskolában helyezkedett el, ahol tanította a tizennegyedik életévét még be nem töltött sértett kislányt is.

A férfi felismerte, hogy a kislány bizonytalan, állandó megerősítést, segítséget igényel a tananyag elsajátításához, nehezebben tájékozódik az élet dolgaiban.

Ezt a helyzetet kihasználva a kislány bizalmába férkőzött, őt többször ok nélkül simogatta, megpuszilta.

Több alkalommal előfordult, hogy a sértett nemi szerveit szexuális céllal megérintette.

Mindeközben azt mondta a sértettnek, hogy „ez a mi kis titkunk”. A bűncselekménynek az vetett véget, hogy a sértett jelezte szüleinek a tanár tetteit.

Véglegesen eltiltanák

Az ügyészség 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, hatalmi viszonyával visszaélve elkövetett szexuális kényszerítés bűntettével vádolja a férfit, és a vád­iratban arra tett indítványt, hogy amennyiben beismerő vallomást tenne, és nem kéri a tárgyalás megtartását, akkor a bíróság ítélje 5 év börtönbüntetésre, továbbá tiltsa el véglegesen minden olyan ­foglalkozástól, ahol kiskorúak nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi. Ez azt jelentené, hogy tanárként sem dolgozhatna többé.

Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések