A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi szerint ciki az aputest: „A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”


Schobert Norbi edzésre biztat, míg más sztárok büszkén vállalják a plusz kilókat.


Schobert Norbinak megvan a véleménye azokról, akik megbékélnek az elhízással, ennek már többször is hangot adott. Tavaly nagy felháborodást okozott, amikor a terhes nőkbe állt bele, de azóta is több ilyen botrány fűződik a nevéhez. A Fókusz stábja kíváncsi volt arra, mit gondolnak az ismert férfiak az elhízásról – természetesen a fitneszguru most sem tartotta magában a véleményét.

Németh Kristóf, Tihanyi Tóth Csaba és Papp Gergő megbékéltek az aputesttel, Schobert Norbi viszont mindenkit életmódváltásra és edzésre biztat, nem is akárhogy.

👉 „Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. (…) Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. Nem akartam már a strandon leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel, hát undorító. Kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra és most roppant büszke vagyok. (…) A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”


– jegyezte meg a fitneszguru, aki ezzel minden bizonnyal egy újabb kommentlavinát zúdított magára.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések