A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rétvári Bence: Ennél nagyobb merénylet nincs!


– Tényként kijelenthetjük, hogy a magyar járványkezelés feladta a kontaktkutatást – kezdte napirend előtti felszólalását a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki úgy vélte, Ausztria és Szlovákia példáját kellene követni a járványkezelésben. 

– Fél éve az érettségiző gyerekek buborékban vannak, de most mégis kiteszik őket a fertőzésveszélynek – hangoztatta a baloldali politikus, aki hiányolta a százszázalékos táppénzt a vírus miatt karanténra kötelezett dolgozóknál. – Követeljük a tömeges tesztelést és a kontaktkutatást! – zárta felszólalását Bangóné Borbély Ildikó.

Rétvári Bence államtitkár ismertette, hogy Magyarországon 25-26 százalék körül van az oltottak aránya, míg Ausztriában és Szlovákiában ez csupán 14-14 százalék.

👉 – Kicsit szelektív a kronológiai gondolkodása, mert a tények egy részét emeli ki, a többit figyelmen kívül hagyja

– hangsúlyozta az államtitkár.

– Mit tettek Önök, amikor betört hazánkba a brit vírusmutáns? Ujhelyi István szűk két hónapja még a nyitást szorgalmazta, és a november 11-i kormányrendelet felülvizsgálatát kérte. Akkor kellett volna ráznia a fejét, amikor európai parlamenti képviselőjük a nyitást szorgalmazta – mondta Bangóné Borbély Ildikónak az államtitkár, majd jelezte, hogy

👉 a baloldal több millió adag orosz és kínai vakcinát küldött volna vissza. – Ennél nagyobb merénylet nincs! – közölte Rétvári Bence.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések