A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ráhúzta a kormányt haragosára, majd feszítővassal meg is fenyegette


Gyomaendrődön garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök, illetve kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak egy vonaton utazó nőnél hétfőn. Ugyanakkor Mezőberényben kerékpárlopás miatt riasztották őket.


Garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök hétfőn 12 óra 30 perc körül Gyomaendrődön – írja a police.hu.

👉 A férfi először személygépkocsival túl közel ment haragosához, ráhúzta a kormányt a háza előtt álló férfira, majd elhajtott.


Ekkor a gyalogos férfi is beült az autójába és elindult otthonról. Kis idő múlva újra találkozott az őt veszélyeztető ismerősével. Szembe jött vele, majd kiszállt a kocsijából és feszítővassal a kezében szidalmazta, fenyegette őt.

👉 A megfélemlített férfi tolatni kezdett, mire haragosa felé dobta a feszítővasat.


Nem találta el, így személyi sérülés nem történt, az autó sem rongálódott meg. A Szarvasi Rendőrkapitányság a fenyegetőzőt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság vonatkísérő rendőrei hétfőn kora délután egy Budapestre tartó vonatról Gyoma állomáson leszállítottak egy nőt, mert zavartan viselkedett és kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála.

👉 A növényi törmeléket lefoglalták tőle és visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.


Kerékpárlopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök hétfőn Mezőberényben. A 46 éves férfi a gyanú szerint két héttel korábban elvitte egy nő lezáratlan kerékpárját Mezőberényben, a Liget utcából, egy kerékpártárolóból. A rendőrök lefoglalták tőle a kerékpárt és visszaadják a tulajdonosának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések