A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Ők a legjobbak mindenkor!” – Szívhez szóló levelet kapott az Országos Mentőszolgálat


Egy súlyos arcsérülést szenvedő hölgy külön köszönetet mondott a mentősök példás hozzáállásáért.


Az Országos Mentőszolgálat alkalmazottainak az elmúlt évben minden korábbinál komolyabb feladatokkal kellett szembenézniük, ám segítőkészségük a jelek szerint ez idő alatt sem csökkent.

Ezt támasztja alá egy veszprémi páciensüktől kapott levelük, amiben egy hölgy külön köszönetet mondott nekik a profi hozzáállásukért, illetve mindenkit arra biztatott, hogy forduljanak bizalommal az OMSZ munkatársaihoz.

„Sziasztok! Itt szeretnék köszönetet mondani a veszprémi mentősöknek. Összeégettem az arcom, nagyon pánikba estem. A diszpécser és a mentősök is profi hozzáállással oldották a helyzetet. Megnyugtattak, kiválóan elláttak, azonnali segítséghez jutottam! Ők a legjobbak mindenkor! Soha ne legyen rá szüksége senkinek, de ha hívjátok őket, bízzatok a rendszerben, segíteni jönnek, amint tudnak. Tisztelet, becsület! M. Mónika” – olvasható az OMSZ Facebook-oldalán.

LEVELET KAPTUNK❗️ “Sziasztok! Itt szeretnék köszönetet mondani a veszprémi mentősöknek, összeégettem az arcom, nagyon...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. április 5., hétfő

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések