A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyereményakciót hirdetett a kincstár az állampapírt vásárlóknak


Kétféle nyereményakciót is hirdetett a Magyar Államkincstár azoknak, akik állampapírt vásárolnának.


Az egyik azoknak szól, akiknek még nincs értékpapírszámlájuk. Aki

👉 2021. április 19. és június 30. között az ügyfélkapun keresztül (Magyarország.hu) értékpapírszámlát nyit a Magyar Államkincstárban,
👉 és legalább 100 000 forint értékben állampapírt vásárol,
👉 részt vehet az akciós nyereményjátékban, melyben 25 darab, a kincstár által kibocsátott 100 000 forint értékű, a MÁK-nál állampapír vásárlására fordítható nyereményutalványt sorsolnak ki.

A részvételhez nyilatkozni kell. Annyit kell tenni, hogy első lépésként az ügyfélkapus felületen a jobb oldali menüoszlopban található „Számlanyitás a Magyar Államkincstárnál” kiemelt cikkre kattintva ki kell tölteni a számlanyitáshoz vagy elektronikus szolgáltatás (WebKincstár és MobilKincstár) igényléséhez kapcsolódó űrlapot, bepipálva a „Nyereményjáték” fejezetben található részvételi szándékra vonatkozó check box-ot, kitölteni a vonatkozó adatokat, és beküldeni az ajánlati nyilatkozatot.

Szintén lehet nyerni az állampapírállomány-növelő nyereményjátékon, mely ugyancsak 2021. április 19. és június 30. között tart, és azoknak szól, akiknek már van értékpapírszámlájuk.

👉 A nyeremény 50 darab kincstár által kibocsátott 50 000 forint értékű nyereményutalvány lehet, mely szintén a kincstárnál állampapír vásárlására fordítható.


Az állománynövelő nyereményjátékban való részvételhez a nyilatkozaton kívül az is feltétel, hogy a kincstárnál vezetett értékpapír nyilvántartási-számlán, vagy a gyermek kincstári Start-számláján a nyereményjáték időszaka alatt 100 000 forint névértékben kell növelni a már meglévő befektetést. A részvételi nyilatkozatot ebben az esetben meg lehet tenni ügyfélkapun keresztül az értékpapírszámlához kapcsolódó adatok módosítása űrlap végén található check boksz kipipálásával, vagy postai úton a Kincstár 6701 Szeged, Pf.: 418 levelezési címére megküldheti, továbbá e-mail-en keresztül scannelten a nyeremenyjatek@allamkincstar.gov.hu e-mail címre, továbbá személyesen leadhatja a kincstár bármely ügyfélszolgálatán.

A nyereményjátékról további információkat a játékszabályzatban talál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések