A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyelvészek után grafikust keres az adóhivatal


Újabb, a megszokottól eltérő álláshirdetést tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.


Újabb, a megszokottól eltérő álláshirdetést tett közzé a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatóság ugyanis grafikust keres, mégpedig határozatlan időre. A hatóság azt várja az új munkatársától, hogy birtokában legyen minden olyan tudásnak, amely különféle kiadványok megtervezéséhez és tördeléséhez szükséges, de infografikák elkészítése is a majdani feladatok között lehet, akárcsak emblémák tervezése, internetes dizájn kialakítása, valamint

👉 érmék, emléklapok küllemének megálmodása.


De nem csak a szaktudás a lényeg, az adóhivatal elvárásai között szerepel, hogy a jelentkezőkben legyen felelősségtudat és precizitás, önállóan végezzék a munkájukat és terhelhetők legyenek. Az érdeklődők április 15-ig jelentkezhetnek a munkára, elektronikus úton. A megfelelőnek ítélt személy május elején már munkába is állhat.

Meglepőnek tűnhet a felhívás, ugyanakkor az adóhivatalban messze nem szokatlan az efféle álláshirdetés.

👉 Tavaly nyelvészeket keresett és vett fel a NAV, a két munkába állt kommunikációs szakember a hatóság úgynevezett közérthetőségi programjába kapcsolódott be.


A program két esztendeje fut, ennek részeként tízezernél is több oldalnyi levelet, tájékoztatót, nyomtatványt és útmutatót egyszerűsítettek. A hivatal fontos célkitűzése ugyanis, hogy a szakmai kifejezésekkel teli szövegekből mindenki számára megérthető, mégis szakszerű közlések készüljenek. Úgy tudjuk, az akkori álláspályázat iránt sokan érdeklődtek, a jelentkezési idő alatt valósággal égtek a személyügyi osztály vonalai.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések