A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem szingli többé! Ha igazak a hírek, ő lehet Jennifer Aniston új pasija


Jennifer Anistonra újra rátalált az igazi?


Nem először szellőzették meg a lapok, hogy Jennifer Anistonra újra szerelmes, ám most a sztár tényleg kezd közelebb kerülni valakihez. Bár sokan hittek abban, hogy egykori kedvenc álompárjuk, azaz Jen és Brad újra egymásra talál, ez a szál az idő előrehaladtával elsikkadni látszik, és nagyon úgy néz ki, hogy a színésznőnél egy másik ismert színész lehet a befutó, méghozzá nem más, mint a nemrég kikosarazott Jason Sudeikis!

Az időzítés pedig remek, ugyanis Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságának már három éve vége, Jason és Olivia Wilde csúnya szakításáról pedig a mai napig cikkezik a sajtó, és a lapok szerint, ebben a nehéz időszakban kollégájának épp Jen nyújt segítséget.

A két színészt már láthattuk egy párként a Családi üzelmek című 2013-as vígjátékban, ám sokak szerint most tényleg szerelem szövődik közöttük. A sajtó értesülései szerint ugyanis ami eleinte baráti figyelmességnek indult Jennifer részéről, az mostanra szerelemmé kezd átalakulni.

Rendszeresen tartják a kapcsolatot egymással, mióta híre ment Jason szakításának. Eleinte Jen tanácsokkal látta el őt, de az utóbbi időben sokkal több a nevetés, mint a könny. Valódi szikra van köztük.

Nyilatkozta egy bennfentes a lapoknak. Nos, mi nagyon bírjuk ezt az ötletet, szerintünk remekül passzolnának egymáshoz!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések