A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történik a Sorok között Lutter Imrével? Pillantson be a kulisszák mögé


Caramel, Vitray Tamás, Király Viktor, Ceglédi Zoltán, Balázs Klári, Korda György, Farkas Bertalan, Müller Péter Sziámi, Mácsai Pál – csak néhány név azok közül, akik úgy döntöttek, kendőzetlenül vallanak Lutter Imrének az életükről, az érzéseikről, féltett emlékeikről az ATV képernyőjén.


Elsőként a Blikk olvasói pillanthatnak be a kulisszák mögé, hogyan zajlik a forgatás, mi történik a Sorok között Lutter Imrével!

2019-ben indult el az ATV-n Lutter Imre (43) műsorvezető versművész formabontó új műsora az ATV-n, amely minden szombaton este egy sztárvendéggel készült rendhagyó beszélgetést mutat be. 

A népszerű tévéműsorban ismert színészek, zenészek, sportolók, humoristák, műsorvezetők, táncosok, politológusok és más közéleti személyiségek vallanak arról, hogyan változtatta meg az életüket egy vers, illetve mit gondolnak a világról, miközben az életüket meghatározó verset filmes formában láthatjuk. 

A Sorok között Lutter Imrével c. szórakoztató irodalmi talkshow és a műsor versei a YouTube-on, Lutter Imre csatornáján bővített kiadásokkal érhetők el, a rádiós változat pedig a Spirit FM-en és a Spotifyon.

Most megmutatjuk, hogyan készül a műsor! Pillantson be a kulisszák mögé!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések