A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megyeri Csilla nem kellett műsorvezetőnek: meglepő, most mivel foglalkozik


Megyeri Csilla elárulta, hogy az influenszerkedés mellett mivel foglalkozik.


Megyeri Csilla nevét 2017 februárjában a debreceni Alföld Televízió műsorvezetőjeként ismerte meg az ország, amikor azt mondta, a szép nőkről fognak beszélgetni, hogy "miért kreatívabbak és sikeresebbek, mint a rusnyább társaink".

A TV2 ezt követően több műsorában is szerepeltette, így 2017-ben párjával az Ázsia Expressz első évadában, amelyben a harmadikok lettek az Édes Élet című realityben, A Nagy Duett 2018-as évadában pedig Gergely Róbert partnere volt, de a show-műsor után lejárt a szerződése a csatornával. Látható volt az RTL Klub Gyertek át! című szórakoztató műsorában, és az nyilatkozta, próbálták elcsábítani a Nyerő Párosba, de akkor még hű akart lenni a TV2-höz.

Megyeri Csilla ma is felbukkan vendégként egy-egy műsorban, de a hőn áhított műsorvezetői feladatok elkerülték. Ma már közel 160 ezres Insta-követőjével inkább az influenszerek táborát erősíti, és egy vállalkozásba is belefogott.

👉 Itt Pesten a kutyának nem kellettem, nem kaptam állást


- bukott ki belőle a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

- Produkciókba szereplőnek hívtak, a szereplési lehetőségeknek mindig nagyon örülök, hálás vagyok, ha gondolnak rám, viszont műsorvezetőként, amiből Debrecenben öt-hat éven keresztül éltem, nem kaptam lehetőséget. Valamiből meg kell élni, nem elég, hogy influenszerkedek, szerettem volna valami teljesen "csillás", csajos dolgot és egy saját vállalkozást.

Webshopja van, a ruhakollekcióban - a műsorban is ennek egyik darabját viselte - a blúzoktól a nadrágokon át a táskákig sok minden megtalálható, de ezeket nem ő tervezi, a kreációkat Olaszországból importálja. Amiket igazán a sajátjának érez, azok az ékszerei.  

- Ezek saját tervezésű, 14 karátos arany- és 925-ös ezüstékszerek. Én tervezem a dizájnt, és egy gyerekkori, ötvös-ékszerész barátom készíti el őket.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések