A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólták, amiért nem hordott maszkot a vonaton, ököllel válaszolt


Garázdaság miatt emelt vádat és felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 20 éves, büntetett előéletű mezőberényi férfi ellen, aki egy Békéscsabára tartó vonaton bántalmazta utastársát.


A férfi – aki drogok és más káros szerek használója – december 11-én napközben sört ivott, arra bevett négy szem nyugtatót, majd felült a Budapestről Békéscsabára induló vonatra.

Utazás közben többször szóváltásba keveredett a vele egy fülkében utazó nővel, aki kifogásolta, hogy a férfi nem megfelelően hordja a maszkot.

Miután a vonat elhagyta Muronyt, ismételten vitatkozni kezdtek, amikor a kalauz közéjük állt, hogy az indulatokat megfékezze. Ekkor a férfi a jegykezelő válla felett átnyúlva ököllel megütötte a nő arcát, ezért a kalauz telefonon értesítette a rendőrséget. A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat váltson ki. A nő a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt nem terjesztett elő magánindítványt, nem kívánta a férfi felelősségre vonását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések