A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy bedrogozott férfi Kerecsenden


Eltiltás hatálya alatt vezetett az egri férfi, megpróbálta kivonni magát az intézkedés alól, a rendőrök őrizetbe vették.


Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt – számolt be róla portálunknak Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens.

A rendőrök április 28-án 23 órakor ellenőriztek két férfit Kerecsenden, akik egy személygépkocsival közlekedtek. Az intézkedés megkezdése előtt a rendőrök szeme láttára helyet cserélt a két férfi, mivel a 31 éves sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A 31 éves egri férfi megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök elfogták. G. A. ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, valamint a kábítószergyorsteszt pozitív értéket mutatott. Ezért őt előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A szolgálatot ellátó állomány további öt személyt fogott el, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, egy főt pedig az ellene kiadott körözés alapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések