A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Magyarország igazodási pont”


– Szép siker volt – ezekkel a szavakkal értékelte Lorenzo Fontana, az olasz bevándorlásellenes Liga főtitkár-helyettese, volt Európa-ügyi miniszter Orbán Viktor magyar, Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő, valamint Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter múlt heti budapesti találkozóját a Manidnernek. 

Az olasz képviselő az interjúban úgy vélte, a többi párt joggal aggódik, hogy alternatívát kínálnak az Európai Unióban, és mindenekelőtt az alapvetéseit részben elvesztett Európai Néppárttal szemben.

– Nekem különösen tetszik ennek a népnek és Orbán Viktornak az ereje: miközben népe védelmével halad előre, küzd is mindenkivel – méltatta a magyar miniszerelnök munkáját a politikus, aki egyébként maga is az Osztrák-Magyar Monarchia egykori területén született.

👉 – Számunkra Magyarország igazodási pont, Orbán miniszterelnök jó barátunk, mindig támogatott minket, ezért tiszteljük és nagyra becsüljük


– fogalmazott a bevándorlásellenes harccal kapcsolatban.

A Mandiner kérdezte még a ligás képviselőt az identitását vesztett Nyugat-Európáról, a genderelmélet csatározásairól, a kultúrharcról és a Liga külpolitikai elveiről is.

– A globalizmus gyökértelenné, hagyománytalanná, kulturálatlanná akar tenni minket, a jobboldalnak ezért fel kell vállalnia a kultúrharcot – figyelmeztetett Lorenzo Fontana.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések