A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kormány: A baloldal vonja vissza határozati javaslatát!


A baloldal Gyurcsány Ferenc vezetésével ma is országgyűlési határozatban követeli a kínai és orosz vakcinák használatának felfüggesztését – írta közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ, arra reagálva, hogy Barkóczi Balázs DK-szóvivő sajtótájékoztatón közölte: pártja arra szólítja fel a kormányt, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés irányítását bízza egy független, szakértőkből álló testületre, és kérjen nemzetközi segítséget a betegek ellátásához.


Hangsúlyozták: ezen vakcinák nélkül ma egymillióval kevesebb ember lenne beoltva Magyarországon. A járvány sikeres megállításához – folytatták – oltani kell, ezért arra kérték a baloldalt, hogy hagyja abba az oltásellenes propagandát, továbbá felszólították a szivárványkoalíció országgyűlési képviselőit, hogy

👉 vonják vissza a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelő határozatot.


Emlékezetes, a baloldali pártkonglomerátum néhány nappal ezelőtt 180 fokos fordulatot hajtott végre, míg korábban a keleti oltóanyagok ellen kommunikáltak, miután vezetőik is megkapták a vakcinákat egyszer csak közös videót tettek közzé arról, hogy mindenki regisztráljon az oltásra. A baloldali politikusok, amikor oltásellenes nyilatkozataikkal szembesítették őket, korábban is rendre azt kezdték hangoztatni, hogy ők valójában oltáspártiak. A Magyar Nemzet egy naponta megjelenő sorozatot is szentelt annak, hogy bemutassa a szivárványkoalíció járvány alatt tett, egymással ellentmondó állításait.

A Demokratikus Koalíció (DK) a taktikai változtatás jegyében eltávolította a korábban hónapokig elérhető online petícióját, melyben a keleti oltóanyagok betiltását követelték. A tisztogatás azonban nem tudott teljessé válni, továbbra is érvényes ugyanis az a határozati javaslat, melyet korábban az Országgyűlésnek is benyújtottak. Orbán Viktor miniszterelnök ezzel kapcsolatban múlt pénteki rádióinterjújában elmondta,

👉 mindegy, hogy ki mit beszél, ezt a határozatot benyújtották, és el akarták fogadtatni, ha pedig a parlament elfogadta volna, akkor sokkal kevesebben lennének ma beoltva Magyarországon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések