A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kölcsönkért autóval szenvedett ittasan balesetet a rimóci férfi


A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt a 26 éves rimóci férfival szemben, aki egy kölcsönkért gépkocsival ittasan szenvedett balesetet.


A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint, a férfi 2020. október 4-én a délutáni órákban a 22-es számú főúton, Salgótarján irányából Kishartyán felé ittasan, bizonytalan úttartással vezetett egy nála kipróbálás céljából kölcsönben lévő személygépkocsit.

A férfi ezután egy balra ívelő útkanyarulatot követő egyenes útszakaszon ittassága miatt lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd onnan az úttesten átsodródva a bal oldali bokros területre csapódott.

A baleset következtében a férfi orr- és arccsonttörést szenvedett, a gépkocsi pedig totálkárosra tört.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt emelt vádat a Salgótarjáni Járásbíróság előtt, vádiratában pénzbüntetés kiszabására, valamint közúti járművezetéstől eltiltásra, továbbá a bűnügyi költségek megfizettetésére tett indítványt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések