A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiakadt a Gucci család a róluk készülő film “borzalmas” szereposztásán


Többször írtunk már a Ridley Scott rendezésében készülő, House of Gucci című filmről, mely Maurizio Gucci 1995-ös meggyilkolásáról szól, és olyan sztárok szerepelnek benne, mint Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino és Jared Leto.


Ez azonban mégsem teszi boldoggá a Gucci családot, amely az utóbbi két színész castingolását kifogásolja. Az AP hírügynökség által megszólaltatott Patrizia Gucci szerint a Paolo Guccit alakító, kopasz, lila öltönyt viselő Jared Letóról készült képek miatt sértve érzi magát, és borzalmasnak találta őket, míg Al Pacino szerepeltetését Aldo Gucciként szintén nem érti:

👉 A nagyapám nagyon jóképű ember volt, a többi Guccihoz hasonlóan, magas volt, kékszemű és mindig elegáns. Őt Al Pacino játssza, aki eleve nem is magas, a fotón pedig kövérnek tűnik, alacsony és barkót visel, ritka ocsmányul néz ki. Szégyenteljes, mivel egyáltalán nem emlékeztet a nagyapámra


– mondta Patrizia Gucci, aki azt állítja, az egész család véleményét képviseli, és a família nagyon csalódott a film miatt.

Ellopják egy család identitását, csak hogy profitot termeljenek, növeljék a hollywoodi gépezet jövedelmét. A családunknak identitása, magánélete van. Bármiről beszélhetünk, de azért legyen egy határ, amit nem lépünk át


– tette hozzá.

A filmet októberben tervezik bemutatni, és az operatőr, Dariusz Wolski a héten jómódú emberek körében játszódó, vicces szappanoperának írta le a House of Guccit, írja a Guardian.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések