A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Júniusi nyitást tervez a Margitszigeti Színház


A Margitszigeti Színház nyitási terve szerint a közönség június elejétől újra helyet foglalhat majd a nézőtéren.


A Margitszigeti Színház nyitási tervének legfőbb szempontja a biztonság és ennek érdekében a mindenkor aktuális intézkedések betartása, betartatása. A szabadtéri és ültetett nézőterének köszönhetően az egyik legbiztonságosabb közösségi helyszínnek számít, ezért a fellépő produkciókkal, művészekkel közösen a Margitszigeti Színház úgy döntött, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát áthelyezi június elejére. A májusi produkcióknak ezzel egy időben új időpontot biztosít.

Az idei szezon tehát – ha a rendeletek engedik – június 3-án, a nemzeti összetartozás napi Magyar hősök, csaták és szerelmek emlékesttel kezdődik, a Nemzeti Táncszínház előadásában, Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vadkerti Imre fellépésével.

Közös döntés születtet a színház vezetése és művészek, illetve a menedzsmentek között, így az előszezonra tervezett könnyedebb, könnyűzenei koncertekről nem kell lemondaniuk a rajongóknak: azokat új, egyeztetett időpontokban megrendezik. A 2021-es műfaji sokszínűség jegyében a színpadon a jazz, a pop, az elektronikus és a klasszikus zenei előadók egyaránt szerepelnek, ráadásul többen közülük speciális, még soha nem látott összeállítással készülnek a margitszigeti közönség elé lépni.

Bár a Margitszigeti Színház az idei évben a könnyűzenészek előtt is megnyitotta kapuit, a fő profiljához – a színházi, dramatikus és szcenírozott előadásokhoz – hű marad.

A klasszikus zenei kínálatban az opera, a balett és a rendhagyó látvánnyal és tartalommal színpadra kerülő évfordulós szerzők, Verdi és Mozart kiemelt figyelemre számíthatnak.

Mivel ez a nyár bővelkedik újdonságokban, talán lesznek, akik akár több alkalommal is vendégeskednek majd a kellemes hangulatú és környezetű margitszigeti nézőtéren. A Puskás, a Hegedűs a háztetőn, a Kabaré, a Mozart! és a Tesla musicaleket szabadtéri bemutatóként láthatja majd a közönség, először a Margitszigeten.

A részletes program ide kattintva érhető el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések