A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Híres emberek, akik rendkívüli sportot űznek - Katalin hercegnén kifejezetten meglepődtünk!


Bár járhatnának a legdrágább fitnesztermekbe vagy vehetnek izzasztó órákat a legmenőbb sztáredzőktől, néhány híresség egészen különleges sportban találta meg a boldogságát.


Számukra nemcsak a testük karbantartása, hanem a lelkük és az elméjük feltöltődése is nagyon fontos. Ezt pedig a szervezetük sanyargatása helyett egy számukra felemelő sporttal igyekszenek elérni.

A futás, a súlyzózás és az aerobikedzéseken túl, ugyanis számos olyan mozgásforma létezik a világon, amelyekben örömünket lelhetjük. Sőt, mi több, még ki is tudunk teljesedni csak úgy, mint a következő kedvenc celebjeink, akik között néhányan még versenyszerűen is űzik imádott sporthobbijukat.

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége, Diana hercegnéhez hasonlóan igazi "sportlady", aki, ha teheti mindennap mozog egy keveset. A tavaszi és nyári szezonban pedig egy másik nagy sportszenvedélyére is szeret időt fordítani, amely nem más, mint a vitorlázás.

Gigi Hadid

A szépséges, törékeny testű modellről senki sem gondolná, de él-hal a bokszedzésekért. Szerinte nem létezik jobb sport a boksznál a stressz levezetéséhez és nagyszerűen átmozgatja a test minden izomcsoportját is.

Paris Hilton

Bár az örökösnőt a 2000-es években elsősorban csak bulikban és ruhaüzletekben lehetett látni, gyerekkora óta fontos részét képezte az életének a sport. Teniszezni még általános iskolásként tanult meg, méghozzá nagyon jól.

Kaley Cuoco

Az Agymenők sztárja nem titok, hogy odáig van a lovakért és természetesen a lovaglásért is. A színésznő az edzőtermek helyett amikor csak teheti inkább lovagolni megy, amely állítása szerint remekül formálja a comb és fenék izmait.

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész nem igazán szeret sportolni, ám a mostani években egyre népszerűbb SUP deszkák annyira megtetszettek neki, hogy egy-egy nyaralás alatt bemerészkedik a vízbe evezni egyet.

Harry Styles

Ki gondolná, hogy napjaink egyik legfelkapottabb énekese imádja a focit?! Már pedig tényleg így van! Harry nagy rajongója a sportnak és, ha épp van egy kis ideje, akkor ő maga is beáll egy meccs erejéig.

Justin Timberlake

Timberlake már hosszú évek óta imádja a golfot. Állítása szerint ő a golfpályára jár relaxálni. Az elmúlt években számos barátját sikerült "megfertőznie" a hobbijával, így Jimmy Fallon és Bill Murray társaságában is látták már golfozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések