A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatan voltak az orosházi épületben, amikor beszakadt a tetőszerkezet


Beomlott egy családi ház teteje csütörtök késő délután Orosházán, a Hun utcában.


A tetőszerkezet beszakadásakor hatan tartózkodtak az épületben, de szerencsés módon mindenki sérülések nélkül ki tudott jönni a romok alól.

A város hivatásos tűzoltói az összeomlott ház átvizsgálása közben a család személyes tárgyait összegyűjtötték, majd kihozták az épületből és átadták a tulajdonosainak.

Az áramszolgáltató szakembere a lakhatatlanná vált épületet a hálózatról leválasztotta, majd ezt követően az egység a veszélyessé vált területet kordon szalaggal körbe kerítette. A családot lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonok fogadták be.

A katasztrófavédelem összesítőjéből azt is megtudtuk, hogy egy trágyakazal gyulladt ki csütörtök délután, egy Kétegyházához közeli tanyán. A gyulai hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották. A feltételezhetően öngyulladásból keletkezett tűz a környezetére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések