A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdúszoboszló önkormányzata közel százötven millió forintot nyert


Hajdúszoboszló önkormányzata két nyertes pályázatról is értesítést kapott a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárságtól, mellyel közel százötven milliós támogatást sikerült elnyerni a város számára.


Az egyik pályázattal elnyert több, mint 111 millió forint támogatás a Tokay utca még hiányzó szakaszán szilárd burkolat megépítését, a Libagát mindkét oldalán a csapaékvíz elvezetés kiépítését és a Papp István utcában egy önkormányzati bérlakás  teljes körű felújítását fedezi.

A másik pályázatban több, mint 35 millió forint támogatással a társadalmi együttműködés erősítését segítő  program kerül megvalósításra Hajdúszoboszlón.

Ennek keretében  foglalkoztatás elősegítése, egészség fejlesztő programok szervezése, szociális terület segítése, szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása és a programokhoz szükséges eszközök beszerzése valósul meg.

A két egymással összefüggő pályázat fő célkitűzése leromlott városi területek rehabilitációja mellett a társadalmi együttműködést erősítő komplex programok megvalósítása - tudtuk meg Czeglédi Gyula Polgármester Úrtól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések