A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdú Péter menyasszonya ikrekkel volt várandós: Eszter terhességét ezért kellett megszakítani


A tévés az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában először beszélt arról, hogy párjának két várandóssága is drámai véget ért.


Hajdú Péter másfél évvel ezelőtt ismerte meg Esztert, akit a 25. születésnapján, tavaly szeptemberben el is jegyzett.

A pár családot is szeretne alapítani, a fiatal nő az elmúlt nyolc hónapban kétszer is várandós lett, ám mindkét terhességnek tragikus vége lett.

A műsorvezető tavaly decemberben beszélt erről, hogy párja nemcsak elvetélt, de a kórházban kiderült, hogy az élete is veszélyben volt: méhen kívüli terhessége volt, elrepedt a petevezetéke, a belső vérzés miatt már másfél deci vér volt a hasüregében, mire beértek a kórházba. Az orvos azt mondta, ha két-három órával később mennek be, már nem tudott volna rajta segíteni.  

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma este adásba kerülő részében a 45 éves sztár elárulta, hogy a párjának már tavaly augusztusban is volt egy terhessége. Ikreket várt, de egy idő után nem volt a magzatoknak szívhangja, így a terhességet meg kellett szakítani - írja a Bors.

- Augusztusban Eszter ikerterhes volt, és ezt senki nem tudja. Egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt… - idézte a napilap Hajdú Péter szavait a Life TV műsorából.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban azért mesélt minderről, mert annak ma esti vendége, Köllő Babett is beszélt a saját traumájáról: a színésznő 2014-ben veszítette el ikermagzatait.



- Azért döntöttem úgy, hogy végül nem vágjuk ki a részt, ahol az ikermagzatok elvesztéséről beszélek, mert nem akartam csak azért manipulálni a műsort, mert a saját drámánkról vallok - árulta el a Borsnak Hajdú Péter, miért döntött úgy, hogy benne marad az adásban a beszélgetés.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések