A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Győrfi Pál és gyönyörű felesége: Adriennről szerelmes fotót posztolt


Győrfi Pál ritkán látott feleségéről tett ki közösségi oldalára egy romantikus fotót.


Győrfi Pál 2009 óta él boldog házasságban második feleségével. Adrienn-nel egy autóversenyen találkozott először, de nem merte elkérni a telefonszámát, utólag pedig hiába kereste. Szerencsére a barna szépség írt egy e-mailt, amiben gratulált a negyedik helyezéshez.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előző kapcsolatából van egy felnőtt fia, Dani, Adrienn pedig három gyermekkel ajándékozta meg: Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban született.

Győrfi Pál a húsvéti ünnepekkor élvezte, hogy hosszabb időt tölthetett otthon a családjával, de kedden számára is újra elkezdődtek a dolgos hétköznapok. A reggeli búcsúzásról egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalára.

Adrienn nem csak a magánéletben a társa: családi vállalkozást indítottak. Februárban azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy régóta tervezték a közös vállalkozást, hogy együtt is végezhető, a főállással nem ütköző tevékenységeik lehessenek. A vállalkozás elsősorban oktatással fog foglalkozni, de bejegyzett tevékenységei között szerepel a reklámügynökségi munka és az előadó-művészet is.

Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál gyönyörű feleségét, Adriennt.

"Elmúltak az ünnepek. #munkamunkamunka" - írta a képhez az OMSZ szóvivője.

Cuki húsvéti fotó: a nyuszi két éve érkezett, azóta a család tagja.

"16 éve futok utána, de szinte mindenben utolérhetetlen" - bókolt feleségének Valentin-napon.

Családi fotó 2020 karácsonyáról három közös gyermekükkel, Ádámmal, Alízzal és Lillával.

Az elmúlt években gyakran utaztak Törökországban, de 2020 nyarát a Balatonnál töltötték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések