A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Égő házból mentette ki testvéreit a 19 éves kisteleki fiú


Tűz ütött ki szerdán hajnalban egy családi ház emeleti szobájában Kisteleken, a Vágóhíd utcában. A tűzben senki nem sérült meg, és ez a tűzoltókon kívül a 19 éves fiúnak köszönhető, aki kihozta testvéreit az épületből.


Először a kamasz fiú riadt fel, és ő ébresztette a többieket is. A 9 éves öccse nem tudott lejönni az emeletről egyedül, annyira megrémült, így őt lehozta onnan 19 éves bátyja. – számolt be róla az RTL híradó.

A szülők nevelőszülők is, a nagy családi házban összesen 10-en élnek.

👉 Reggel kint voltam a konyhában, elment az áram és mentem megnézni, hogy miért ment el az áram, és akkor szaladt a nagy fiam, 19 éves, hogy anya tűz van az emeleten


– mesélte a fiú édesanyja, aki azonnal megpróbált felmenni az emeletre.

👉 Durrogást hallottam csak, ahogy felmentem az emeletre, még nem láttam semmit, csak ahogy felmentem az emeletre a lépcsőn, és hallottam, hogy durrog valami, és olyan füstöt, hogy nem láttam az orromig. És amikor lejöttem, akkor láttam, hogy mállik lefelé a redőny a szobába, majd durrog kifele az üveg


– mesélte az RTL klubnak az anya.

Mire ezeket átélte az anya, a 19 éves fiú mindenkit kimenekített a házból. A kamasz fiú korábban az önkéntes tűzoltó tanfolyamot elvégezte, és próbált végig higgadt maradni. A tűzben senki sem sérült meg, és a tűzoltók is gyorsan odaértek. A villanyszerelők szerint egy konnektor lehetett a hibás, ráolvadt a töltő kábele.

A tűz az emeleten mindent megsemmisített, a ruhák és a bútorok is tönkrementek. Amit nem a tűz, azt az oltáshoz használt víz tett tönkre. Volt biztosításuk, a környék is összefogott értük, és mivel mindene odalett a 10 tagú családnak, szívesen fogadnak bármilyen segítséget.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések