A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dömötör Csaba: A baloldal politikája nemcsak tévút, hanem morális csőd is


Az ország a baloldal nélkül is le fogja győzni a járványt


Ma is hozta a kommunista tempót Szabó Tímea, aki napirend előtti felszólalásában arról beszélt: Magyarországon ötpercenként hal meg valaki, a kormány tehát hiába próbálja kozmetikázni az adatokat, világszerte élen járunk a halálozásban. A Párbeszéd képviselője szerint Orbán Viktor járványkezelése megbukott, ám nem azért, mert nem tudott, hanem mert nem akart segíteni az embereken. – Orbán alkalmatlan, embertelen, cinikus tolvaj – jelentette ki Szabó Tímea. Mint fogalmazott, az újranyitással milliók életét sodorja veszélybe a kormány, mert a két és fél millió beoltottból csak a fele kapta meg a védettséget jelentő második oltást. Szabó szerint azért, mert egy kínai egyetem épül hazánkban, Orbán Viktor nem a magyar, hanem a kínai gazdaságot akarja újraindítani. Felvetette még azt is, hogy a miniszterelnök csupán a foci-Eb megrendezése érdekében akar újra nyitni, de semmiképpen nem a magyar gazdaság beindítása miatt.

Válaszában Dömötör Csaba hangsúlyozta: a beoltottak számának és a védettség kérdését meg kellene hagyni a szakembereknek, amint ezt a kormány is teszi. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint az viszont tény, hogy ha a baloldalra hallgattak volna, ma százezrekkel kevesebben lennének beoltva.

👉 Dömötör emlékeztetett: már benne voltunk a harmadik hullámban, amikor a baloldal azonnali nyitást követelt, amikor pedig még csak egymillió beoltottnál jártunk, Dobrev Klára maszk nélkül turnézta végig az egész országot, amihez a baloldalnak egy szava sem volt. – Kétszínűség és cinizmus ez – fogalmazott.


Az államtitkár kitért arra is, hogy miután a baloldal hónapokig folytatta oltásellenes, elbizonytalanító kampányát, vezetői mégis „tömött sorokban beoltatták magukat, a maguk védettségét azért fontosnak tartották”.

👉 – Mindenki emlékezni fog arra, hogy másokat lebeszéltek, de azért maguknak beadatták az oltást – jelentette ki Dömötör megjegyezve, hogy a baloldal vezetői az oltópontokon már nem merték azt állítani, hogy nincs oltási terv vagy hogy az összeomlott volna.


Az államtitkár végül „lelketlen kalkulációnak” nevezete azt a baloldali megfontolást, hogy az elhunytak hozzátartozóinak gyászából lehetne politikai tőkét kovácsolni. – Ha egyetlen gramm segítséget sem adnak hozzá, az ország akkor is le fogja győzni a járványt.

👉 A baloldal politikája pedig nemcsak tévút, hanem morális csőd is – zárta Dömötör Csaba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések