A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cseh Katalin már megint a Parlamentben kotnyeleskedik


Szél Bernadettel közös akció kezd a hazaáruló...


Kezdeményezzük, hogy a magyar parlament Európai ügyek bizottsága vegye napirendre a kormány európai szinten képviselt Kína-politikáját, annak minden botrányos részletével.
 
A Fudan egyetem és a Budapest-Belgrád vasútvonal komoly hatással van az Európai Unió és a tagállamok alapvető biztonsági érdekeire, miközben Orbán Viktor viszonya a Kínai Kommunista Párttal nem fér össze az uniós alapértékekkel sem.

A bizottságban tagsággal rendelkező Szél Bernadett országgyűlési képviselővel, a Momentum Mozgalom képviselőjelöltjével a napirendre vételi kezdeményezésünkről szóló levelet el is küldtük a bizottság fideszes elnökének, Hörcsik Richárdnak, ugyanis EP-képviselőként én is állandó meghívottja vagyok a bizottságnak.

A bizottsági elnök fogja eldönteni, hogy napirendre kerülhet-e ez a téma, és döntése önmagában értékválasztás lesz. Álláspontunk szerint nem maradhat csendben a bizottság: az Orbán-kormány súlyos pénzeket és meghívást ad a kínai Fudan egyetem budapesti kampuszára, miközben nem először vétózták meg az Európai Unió közös kiállását a Kínai Kommunista Párttal szemben, a kínai vasút esetében pedig már az is titkos, hogy miért titkos a projekt.

A magyar kormány és annak tagjai sokadszorra bizonyították be, hogy közös, európai értékeink helyett a keleti diktatúrák a fontosak a számukra. Mi viszont azon dolgozunk, hogy Magyarország az európai közösség szerves tagjaként európai értékek szerint működjön és mindenekelőtt szabad ország legyen!

 
- írja CS1K a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések