A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bicikliket loptak Szegeden, rögtön tovább is adtak az egyiken


A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki két helybeli fiatalt, akik bicikliket vittek el egy társasházból. A gyanúsítottak rövid időn belül már rendőrkézen voltak.


A megalapozott gyanú szerint a 27 és 16 éves feltételezett elkövetők április 4-én este a nyitott garázsajtón keresztül jutottak be az ingatlan területére. A lépcsőházba érve felfigyeltek két kerékpárra, amelyek nem voltak lezárva. Fogták a kétkerekűeket és hazatolták. A tulajdonos csak másnap reggel vette észre a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségre.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói éppen adatgyűjtést végeztek a helyszínen, amikor a sértett jelezte, hogy felismerte az egyik kerékpárját az utcán.

A rendőrök néhány percen belül a közelben feltartóztatták a fiatalabb gyanúsítottat, illetve a jármű új gazdáját, aki nem sokkal korábban vásárolta azt meg.

A férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, a 16 éves feltételezett elkövető meghallgatása során megnevezte addig ismeretlen társát. A nyomozók lefoglalták a másik biciklit is, a két férfival szemben pedig lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések