A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bayer Zsolt publicista is kiáll a Megafon mellett + videó


Bayer Zsolt, lapunk publicistája is csatlakozott a Megafon csapatához, ezt egy, a Facebook-oldalára felöltött videóban jelentette be.


Bayer Zsolt a videót így kezdi: a Kádár-rendszerben nem is álmodhattunk szólás- és sajtószabadságról, így aztán megalapítottuk a Fideszt és lett szólás- és sajtószabadság. Aztán azt mondták, az újságírás baloldali műfaj, a baloldalon van a tehetség és a tudás,

👉 ezért választottam a Magyar Nemzetet és ezért írom oda a cikkeimet


– jelentette ki a publicista.

– Legújabban azt mondják, hogy tűnjünk el a Facebookról, hiszen ott csak a baloldali és a liberális véleményeknek van helyük. Ezért úgy döntöttem, hogy a Facebookon is maradok. Itt kell maradni, itt kell maradni mindannyiunknak! – hívja fel a figyelmet Bayer Zsolt, hozzátéve: de nem árt a segítség, én ezért csatlakoztam a Megafon csapatához.

👉 A Megafon segít abban, hogy felerősítse a hangodat. Csatlakozz te is, támogasd a Megafon munkáját, együtt sokkal erősebbek leszünk!


– zárja mondandóját Bayer Zsolt.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések