A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az autóba belerúgott, a sofőrjét megütötte egy karcagi férfi


A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.


A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal férfi 2020. december 12-én a déli órákban az egyik karcagi utcában meglátott egy körülbelül 5 kilométer/óra sebességgel közlekedő személyautót. A vádlott minden előzmény nélkül belerúgott a gépjármű jobb első kerékívébe, amelytől az behorpadt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vádlott ekkor magából kikelve üvölteni kezdett és bokszoló állásban a járműből kiszálló sértettet megtámadta, több alkalommal felé ütött. Az ütések elől a sértett igyekezett kitérni, de így is többször eltalálta őt a vádlott. Ezt követően a felbőszült férfi a felsőruházatánál fogva megrángatta a sértettet, akinek a ruhája elszakadt, a szemüvege és a hallókészüléke a földre esett, megrongálódott.

A vádlott a gépjárműben 125.000 forint, a sértett szemüvegében és hallókészülékében több mint 10.000 forint kárt okozott.

Az ügyészség végrehajtandó fogházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a hatóságok előtt már ismert vádlottal szemben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések